Contactgegevens en Maatschappelijk zetel:

Beautyzone BV

Professor Dewulfstraat 39, 8970 Poperinge

Telefoon: +32 (0)57 36 80 90

Email: info@beautyzone.be

Ondernemingsnummer: BTW BE 0553.488.631

Door de toegang tot en het gebruik van de website verklaart u zich uitdrukkelijk akkoord met de volgende algemene voorwaarden. 

Het maken van een afspraak

Bij het maken van een afspraak gaat u akkoord met de annuleringsvoorwaarden.
U krijgt uw afspraak bevestigd via e-mail en/of sms.

Wees op tijd:

Zorg dat u tijdig aanwezig bent op de afspraak. Zo verloopt de planning vlot en kan iedereen gebruik maken van de tijd die voor hem/haar gereserveerd is. 10 tot 5 minuten op voorhand arriveren is ideaal, zo starten we zeker op tijd.

Te laat komen:

Denkt U te laat te komen? Gelieve Beautyzone op voorhand telefonisch te verwittigen op het nummer 057368090

De gereserveerde tijd wordt speciaal voor U vrij gehouden. Mocht u dus te laat op uw afspraak zijn dan zijn er 2 mogelijkheden. Ofwel 1. kan het mogelijk zijn dat de afspraak niet meer kan doorgaan. De kosten van de afspraak wordt echter voor 50 % aangerekend. Ofwel 2. kan het mogelijk zijn dat de afspraak wordt ingekort voor dezelfde prijs zoals aangegeven op de prijslijst.

Verhindering of annulering van de afspraak:

U kunt uw behandeling tot 48 uur voor de afspraak kosteloos annuleren zodat de gereserveerde tijd kan worden ingeboekt voor een andere klant:

Wanneer U in de 48 uur jou afspraak alsnog annuleert, vraag ik dit te doen telefonisch en tijdens de openingsuren en zijn we genoodzaakt dit voor 50 % in rekening te brengen wegens verloren tijd en inkomsten.

Betaling:

Betalingen gebeuren na afloop van de behandeling volgens de mogelijkheden die het salon aanbiedt (cadeaubon, cash of bancontact app) . Producten worden pas meegegeven indien het volledige bedrag betaald is.

Klachten of ontevreden:

Beautyzone doet er alles aan om goede kwaliteit diensten en producten aan te bieden. Indien u niet tevreden bent of een klacht heeft stellen we het op prijs dat u binnen de 24 uur contact met ons opneemt, zodat we samen tot een oplossing komen.

Wanneer u tevreden bent, horen wij dat ook graag. Dit is een extra motivatie voor ons team om elke dag te doen wat we graag doen.

Cadeaubonnen/abonnementen:

Cadeaubonnen of abonnementen hebben een geldigheidsdatum van 1 jaar. Tenzij we cadeaubonnen in sponsoring aanbieden dan telt de geldigheidsdatum die op de cadeaubon staat of als er geen geldigheidsdatum opstaat dan zal het automatisch geldig zijn tot 1 jaar na aankoopdatum of ontvangstdatum.

Cadeaubonnen of abonnementen zijn niet inwisselbaar voor contant geld.

Bedankt om aan deze voorwaarden te voldoen en we verwelkomen jullie graag in ons salon Beautyzone

Team Beautyzone

Online afspraak boeken? Uiteraard!

Bij Beautyzone boek je gemakkelijk online! Via ons boekingssysteem selecteer je wat je zou willen doen bij ons, kies je de kapper en het gewenste uur.