Algemene voorwaarden salon

De algemene voorwaarden van Beautyzone bv.

Contactgegevens en Maatschappelijk zetel:

Beautyzone BV

Professor Dewulfstraat 39, 8970 Poperinge

Telefoon: +32 (0)57 36 80 90

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ondernemingsnummer: BTW BE 0553.488.631

Door de toegang tot en het gebruik van de website verklaart u zich uitdrukkelijk akkoord met de volgende algemene voorwaarden. 

Het maken van een afspraak

Bij het maken van een afspraak gaat u akkoord met de annuleringsvoorwaarden.
U krijgt uw afspraak bevestigd via e-mail en/of sms.

Wees op tijd:

Zorg dat u tijdig aanwezig bent op de afspraak. Zo verloopt de planning vlot en kan iedereen gebruik maken van de tijd die voor hem/haar gereserveerd is. 5 tot 10 minuten op voorhand arriveren is ideaal, zo starten we zeker op tijd.

Te laat komen:

Denkt U te laat te komen? Gelieve Beautyzone op voorhand telefonisch te verwittigen op het nummer 057368090

De gereserveerde tijd wordt speciaal voor U vrij gehouden. Mocht u dus te laat op uw afspraak zijn dan kan het mogelijk zijn dat de afspraak niet meer kan doorgaan. De kosten van de afspraak wordt echter voor 100% aangerekend. 

Verhindering of annulering van de afspraak:

U kunt uw behandeling tot 24uur vóór de afspraak kosteloos annuleren zodat de gereserveerde tijd kan worden ingeboekt voor een andere klant:

Wanneer U na deze termijn alsnog jou afspraak annuleert, vragen we dit telefonisch te doen en tijdens de openingsuren daarbij zijn we genoodzaakt dit voor 100% in rekening te brengen wegens verloren tijd en inkomsten.

Betaling:

Betalingen gebeuren na afloop van de behandeling volgens de mogelijkheden die het salon aanbiedt (cadeaubon, cash of bancontact app) . Producten worden pas meegegeven indien het volledige bedrag betaald is.

Klachten of ontevreden:

Beautyzone doet er alles aan om goede kwaliteit diensten en producten aan te bieden. Indien u niet tevreden bent of een klacht heeft stellen we het op prijs dat u binnen de 24 uur contact met ons opneemt, zodat we samen tot een oplossing komen.

Wanneer u tevreden bent, horen wij dat ook graag. Dit is een extra motivatie voor ons team om elke dag te doen wat we graag doen.

Cadeaubonnen/abonnementen:

Cadeaubonnen of abonnementen hebben een geldigheidsdatum van 1 jaar. Tenzij we cadeaubonnen in sponsoring aanbieden dan telt de geldigheidsdatum die op de cadeaubon staat of als er geen geldigheidsdatum opstaat dan zal het automatisch geldig zijn tot 1 jaar na aankoopdatum of ontvangstdatum. 

Cadeaubonnen of abonnementen zijn niet inwisselbaar voor contant geld. Wanneer Beautyzone de cadeaubonnen of abonnementen stopzetten dan moet dit 2 maand op voorhand gecommuniceerd zijn zodat er nog ruim tijd voorzien is om langs te komen voor diensten of producten.

Bedankt om aan deze voorwaarden te voldoen en we verwelkomen jullie graag in ons salon Beautyzone

Team Beautyzone

Openingsuren

Reserveer op jouw moment, op afspraak

Adres

Westernieuwweg 20A, 8490 Varsenare

0496 21 65 07

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

© beautyzone.be is een website van Beautyzone BV
BTW BE 0553.488.631 Westernieuwweg 20A, 8490 Varsenare – privacybeleid

Bekijk hier de algemene voorwaarden van

Het Salon | Onze webshop.