Skip to main content

Algemene voorwaarden Salon

De algemene voorwaarden van Beautyzone bv.

Contactgegevens en Maatschappelijk zetel:

Beautyzone BV

Westernieuwweg 20A, 8490 Varsenare

Telefoon: +32 (0)496 21 65 07

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ondernemingsnummer: BTW BE 0553.488.631

Door de toegang tot en het gebruik van de website verklaart u zich uitdrukkelijk akkoord met de volgende algemene voorwaarden. 

Wees op tijd op je afspraak:

Zorg dat u tijdig aanwezig bent op de afspraak. Zo verloopt de planning vlot en kan iedereen gebruik maken van de tijd die voor hem/haar gereserveerd is. 5 minuten op voorhand arriveren is ideaal, zo starten we zeker op tijd. 

Te laat komen:

Denkt U te laat te komen? Gelieve Beautyzone op voorhand telefonisch te verwittigen op het nummer 0496 21 65 07

De gereserveerde tijd wordt speciaal voor U vrij gehouden. Mocht u dus te laat op uw afspraak zijn dan kan het mogelijk zijn dat de afspraak niet meer kan doorgaan.  

Annulering van de afspraak:

U kunt uw afspraak 24u op voorhand kosteloos annuleren via mail of telefoon. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0496 21 65 07. Zoniet dat zijn we genoodzaakt om 30% van de gereserveerde afspraak aan te rekenen bij je volgend bezoek. 

Betaling:

Betalingen gebeuren na afloop volgens de mogelijkheden die het salon aanbiedt (cash, bancontact app,... ). Wanneer er een factuur wordt opgemaakt dan verwachten we betaling binnen de 30 dagen na opmaakdatum. Indien deze is verstreken kunnen we de opdrachtgever een extra kost aanrekenen van nalatigheid van € 100 per maand.

Klachten of ontevreden:

Beautyzone doet er alles aan om goede kwaliteit diensten en producten aan te bieden. Indien u niet tevreden bent of een klacht heeft stellen we het op prijs dat u binnen de 24 uur contact met ons opneemt, zodat we samen tot een oplossing komen.

Wanneer u tevreden bent, horen wij dat ook graag. Dit is een extra motivatie voor ons team om elke dag te doen wat we graag doen.

Team Beautyzone