Skip to main content

Algemene voorwaarden Salon

De algemene voorwaarden van Beautyzone bv.

Contactgegevens en Maatschappelijk zetel:

Beautyzone BV

Stationsstraat 69, 8470 Gistel
 
Telefoon: +32 (0)59 27 97 20

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ondernemingsnummer: BTW BE 0553.488.631

Door de toegang tot en het gebruik van de website verklaart u zich uitdrukkelijk akkoord met de volgende algemene voorwaarden. 

1. Wees op tijd op je afspraak:

Zorg dat u tijdig aanwezig bent op de afspraak. Zo verloopt de planning vlot en kan iedereen gebruik maken van de tijd die voor hem/haar gereserveerd is. 5 minuten op voorhand arriveren is ideaal, zo starten we zeker op tijd. 

2. Te laat komen:

Denkt U te laat te komen? Gelieve Beautyzone op voorhand telefonisch te verwittigen op het nummer 059 27 97 20

De gereserveerde tijd wordt speciaal voor U vrij gehouden. Mocht u dus te laat op uw afspraak zijn dan kan het mogelijk zijn dat de afspraak niet meer kan doorgaan en moeten we de afspraak 100% in rekening brengen. 

3. Annulering van de afspraak:

U kunt uw afspraak 24u op voorhand kosteloos annuleren via mail of telefoon. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0496 21 65 07. Als je je afspraak 12u op voorhand annuleert zijn we genoodzaakt om 50% van de gereserveerde afspraak aan te rekenen. Bij een gemiste afspraak of binnen de 12u annuleert zijn we genoodzaakt om 100% van de gereserveerde afspraak aan te rekenen. 

4. Betaling:

Betalingen gebeuren na afloop volgens de mogelijkheden die het salon aanbiedt (cash, bancontact, payconiq,... ). Wanneer er een factuur wordt opgemaakt dan verwachten we betaling binnen de 30 dagen na opmaakdatum. Indien deze is verstreken kunnen we de opdrachtgever een extra kost aanrekenen van nalatigheid van 5% van de factuur per maand.

5. Loyalty/abonnement :

Bij aankoop van een loyalty of abonnement voordeel is deze 1 jaar geldig na aankoopdatum. Dit kan enkel afgeboekt worden in persoonlijke naam en kan op geen enkel moment teruggevorderd worden. De annuleringpolicy telt hier ook van kracht (zie punt 2 en 3.)

6. Klachten of ontevreden:

Beautyzone doet er alles aan om goede kwaliteit diensten en producten aan te bieden. Indien u niet tevreden bent of een klacht heeft stellen we het op prijs dat u binnen de 24 uur contact met ons opneemt, zodat we samen tot een oplossing komen.

Wanneer u tevreden bent, horen wij dat ook graag. Dit is een extra motivatie voor ons team om elke dag te doen wat we graag doen.

Team Beautyzone